top of page

Uitstapprogramma prostituees Gemeente Apeldoorn

Sinds 2016 is in de Gemeente Apeldoorn het uitstapprogramma prostituees actief voor zowel mannen als vrouwen die als sekswerker actief zijn en overdenken, of willen stoppen met het werk.

"Niemand in mijn omgeving weet en wist van mijn dubbelleven, ik ben niet gestopt. Ik wist gewoon niet hoe ik dat moest aanpakken, was bang voor een leven dat ik niet kende, was bang om zonder inkomen te komen en durfde niemand te vertrouwen. Totdat ik hoorde van het uitstapprogramma en deelde voor het eerst mijn geheim. Ik ben er van overtuig dat er veel sekswerkers voor wie het uitstapprogramma de enige uitweg is naar een beter leven buiten de prostitutie." (Joan)

Wil je net als Joan uit het leven van prostitutie, maar weet je niet hoe? Neem dan via het contactformulier of via de gemeente Apeldoorn contact op met Rebelz. Kijken we samen of Rebelz wat voor je kan betekenen. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Rebelz zet voor gemeenten of instellingen het uitstapprogramma prostituees op . En kan deze uitvoeren. In het uitstapprogramma wordt met locale partners afspraken gemaakt hoe samen met de sekswerker het uitstappen mogelijk te maken. Dit is altijd maatwerk. Het uitstappen is gericht op:

- Wonen

- Financiën

- Werk

- Netwerk opbouw

- psycosociale begeleiding

- Gezondheid

De ondersteuning van Rebelz is specifiek door de kennis van de prostitutie en de daarbij horende problematiek.

Uitstapprogramma 

prostituees

bottom of page