Welkom bij Rebelz 

              het onzichtbare, wordt zichtbaar             

Achter het masker van Rebelz zit Jolanda

Bergsma.

Ik bied met Rebelz preventieve ondersteuning aan (potentiële)slachtoffers van loverboys en van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

 Waar sprake is van slachtoffer-zijn,  wil ik mij inzetten het veelal onzichtbare leed, zichtbaar te maken waardoor slachtoffers weer kunnen werken aan een leven zonder het verborgen verdriet.

Ik wil in mijn werken met (potentiële) slachtoffers net zo Rebelz en creatief zijn als soms de (potentiële) slachtoffers kunnen zijn. Dit betekent voor mij dat ik ook buiten reguliere werktijden van organisaties en instellingen werk en werk als de problematiek en slachtoffers daarom vraagt. Contact met slachtoffers heb op de manier waarop het mogelijk is. Via Social Media, Whatsapp, telefoon of ergens op een plek waar het goed voelt voor het slachtoffer.

Het soms Rebelze gedrag van (potentiële) slachtoffers  mag geen reden zijn om hen niet de ondersteuning te geven die zij soms op geheel eigen wijze aangeven nodig te hebben.

Het voorkomen van  slachtoffers of het grensoverschrijdende gedrag te laten stoppen kan ik niet alleen. Hiervoor zoek ik verbinding met partners in het eigen netwerk van het (potentiële) slachtoffer of professionals die ook bereid zijn de problematiek en het (potentiële) slachtoffer centraal te stellen en doen wat nodig is om (potentiële) slachtoffers weer het ware gezicht te geven.